• Gebruiksaanwijzing We Vibe Thrill

  thrill3

  Gebruiksaanwijzing We Vibe Thrill

  De unieke vorm is speciaal gericht op een diepe interne stimulatie van de G-spot.

  Het soepele oppervlak van het PC-ABS garandeert een perfecte stimulatie van de clitoris

  Met de handige bedieningsknop kun je probleemloos “POWER” en 8 andere  vibratie-instellingen gebruiken

  Een ergonomische handgreep waarmee de gebruikers de snelheid, druk, wrijving en massage kunnen regelen tijdens het stimuleren.

  Geef jezelf een “Thrill”  van We-Vibe® cadeau  

  De “Thrill” van We-Vibe is een oplaadbaar waterproof vibrator speeltje dat speciaal is ontworpen om vrouwen het ultieme genot te laten beleven. De vibrator is vervaardigd van siliconen van een hoge medische kwaliteit en een 100% lichaamsveilig PC-ABS-thermoplastic. Hij heeft een krachtig vibrerende motor, die is afgestemd voor optimale interne en externe stimulering.

   

  AAN DE SLAG

  •             Laad je “Thrill” van We-Vibe volledig op voordat je deze de eerste  keer gebruikt.

  •             Breng een beetje glijmiddel op waterbasis aan.

  •             Breng je “Thrill” voorzichtig in, zoals in het voorbeeld wordt getoond.

  •             Als je de vibrator wilt INSCHAKELEN, druk je op de bedieningsknop aan het uiteinde van de              handgreep.

  •             Blijf op de bedieningsknop drukken om alle 8 vibratie-instellingen te proberen en zoek de vibratiesnelheid en het vibratiepatroon welke jij het fijnste vindt.

  •             Als je de vibrator wilt UITSCHAKELEN, houd je de bedieningsknop 2 seconden ingedrukt.

  thrill

     8  OPWINDENDE VIBRATIEPROGRAMMA’S

  1             LAAG 3000 TOEREN        VIBE                   5 TEASE                                                                                                                

  2             MEDIUM 3600 TOEREN VIBE                  6 WAVE

  3             HOOG 4200 TOEREN      VIBE                  7              PULSE

  4             ULTRA 4800 TOEREN      VIBE                  8 CHA-CHA

   De volgende keer dat je jouw “Thrill” INSCHAKELT, begint deze weer met de laatst gebruikte vibratie-instelling.

                                

  AAN-, UIT- EN BEDIENINGSKNOP

   

  OPLADEN

  •             Om de “Thrill” op te laden gebruik je een USB-poort zoals in het voorbeeld wordt getoond. Bevestig de stekker aan de mini-USB kant van de USB-kabel. Deze speciale stekker sluit magnetisch aan op je “Thrill”. Het uiteinde van de USB kabel sluit je aan op je computer of een ander apparaat met een USB poort met voeding.  Ook een adaptor stekkerblok met USB aansluiting is hiervoor te gebruiken. thrill2

   

  LAMPJE AAN: OPLADEN / LAMPJE UIT: VOLLEDIG OPGELADEN, 

  OPLAADSYSTEEM UITGESCHAKELD / STOPCONTACT OF USB-POORT

  REINIGEN EN BEWAREN

  •             Reinig de vibrator elke keer na gebruik met water en zeep. Een speciale “toy cleaner” of een sterk verdunt alcohol van maximaal 10% mag ook.

  •             Stel de vibrator niet bloot aan extreme warmte of kou en bewaar hem op een schone plaats zodat jouw “Thrill” direct gebruiksklaar is wanneer jij er ook klaar voor bent.

  NIET DOEN

  •             Gebruik je “Thrill”  niet met een siliconenglijmiddel. Deze kan de buitenlaag beschadigen. 

  •             De “Thrill” mag niet in een vaatwasser of ander elektronisch apparaat.

  •             Bewaar de vibrator niet bij extreme temperaturen.

  •             Schroef de “Thrill”niet open.

  GEBRUIKSDUUR BATTERIJ

  •             Afhankelijk van de gebruikte vibratie-instelling loopt de accu snel of minder snel leeg.  Gemiddeld heb je 2 uur speelplezier met een volle accu.

  •             Reken minstens 15 minuten voor gedeeltelijk opladen en maximaal  90 minuten voor volledig opladen. Je hoeft de batterij niet leeg te laten lopen voordat je deze opnieuw oplaadt. Het oplaadsysteem wordt  automatisch afgesloten wanneer de batterij volledig is opgeladen. 

  •             De batterij blijft enkele maanden opgeladen, maar naar verloop van tijd neemt dit af (net als bij je mobiele telefoon). Voor de beste prestaties moet je de batterij regelmatig opladen.

  PROBLEEMOPLOSSING

  Mijn “Thrill” doet het niet:

  •             Controleer of de “Thrill” is opgeladen. De batterij kan niet bij extreme warmte of kou worden opgeladen. Probeer deze dus niet op een warme dag in een auto of in de winter op een vensterbank op te laden.

  •             Controleer of de USB-kabel juist is aangesloten en of dit is gebeurd op een werkende netstroomvoorziening of USB-stroomvoorziening.

  •             Controleer of de “Thrill” niet is aangesloten op de oplader.

  Mijn “Thrill” kan niet worden opgeladen:

  •             Reinig de oplaadcontacten op de vibrator en op de oplaadstekker.

  •             Probeer of een USB-kabel van een ander elektronisch apparaat werkt.

  •             Probeer een ander USB-stekkerblok. USB-stekkerblokken zijn op grote schaal verkrijgbaar, dus in het belang van het milieu wordt een stekkerblok niet bij dit

  Mijn oplader is zoekgeraakt of defect:

  •             Je kunt gerust USB-kabels en/of stekkerblokken van een andere leverancier gebruiken. De USB-kabel van de Thrill by We-Vibe is echter speciaal ontworpen en uitsluitend bedoeld voor gebruik met We-Vibe-producten.

  •             Klanten in de VS en Canada kunnen een vervangende USB-kabel voor de Thrill by We-Vibe kopen op we-vibe.com/replacement-charger. Klanten in andere landen kunnen op de hierna beschreven manier contact met ons opnemen. Ik heb meer hulp nodig:

  •             Ga naar we-vibe.com en probeer de tips voor probleemoplossing in het gedeelte voor veelgestelde vragen (FAQ).

  •             Stuur een e-mail naar customer-care@we-vibe.com of vul het formulier in op :

  we-vibe.com/contact-us-customer-service.

   

  Mijn “Thrill” kan niet worden uitgeschakeld:

  •             Houd de bedieningsknop 2 seconden ingedrukt of ga door de  vibratie-instellingen totdat je bij UIT bent. 

   

  De garantie van 1 jaar dekt uitsluitend vervanging van het product. Zie hiervoor www.wevibe.com voor meer informatie omtrent ons retourbeleid. Er wordt geen enkele andere garantie geboden, impliciet

  of expliciet. In geval van een claim op grond van de garantie of enige andere schade, kan de gebruiker slechts aanspraak maken op vervanging van het product. Medische aansprakelijkheid van welke aard

  dan ook is uitgesloten en wordt dan ook niet gehonoreerd.

  Voor het vervaardigen van dit product was de winning en het gebruik van natuurlijke grondstoffen noodzakelijk. De onjuiste verwijdering van dit product kan een impact op het milieu en onze gezondheid hebben omdat het product schadelijke stoffen kan bevatten. Om te voorkomen dat deze stoffen  in ons milieu terechtkomen en ter vermindering van de druk op natuurlijke hulpbronnen, bevelen wij  u aan om de hiervoor aangewezen hergebruiksystemen te gebruiken. Deze systemen zijn bedoeld 

  voor het op verantwoorde wijze verwijderen of hergebruiken van uw oude gebruiksvoorwerpen. Het symbool op de doorgekruiste vuilniscontainer geeft aan dat deze systemen worden aanbevolen. Meer informatie over inzamel-, hergebruik- en recyclesystemen kunt u verkrijgen bij uw plaatselijke of regionale afvalverwerkingsbedrijf. Voor meer informatie over de milieukundige kenmerken van onze producten kunt u contact met ons opnemen.

  WAARSCHUWING: 

  Dit product is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen, niet voor medisch gebruik. Het product is niet daarvoor getest. Om elektrische schokken te voorkomen, mag de lader niet in de nabijheid van

  water worden gebruikt. Niet op gezwollen of ontstoken gedeelten van de huid gebruiken. Staak het

  gebruik onmiddellijk als het product ongemakkelijk aanvoelt. Gebruik niet op of rondom de nek. Niet langer dan 15 minuten op één bepaalde lichaamsplek gebruiken.

  Ontworpen in Canada