• Gebruiksaanwijzing We Vibe 4

   we vibe4g

  Gebruiksaanwijzing  We-Vibe 4

  We-Vibe is wereldwijd de best verkochte partnervibrator. De vrouw draagt hem tijdens de seks en ervaart directe stimulatie van de clitoris en de G-spot, maar je deelt met zijn tweeën de vibraties. Van dit ontwerp zijn er wereldwijd al miljoenen verkocht, maar toch heeft We-Vibe dit ontwerp nu geperfectioneerd met een nog stillere motor, maar met nog krachtigere vibraties en een nieuw ontwerp dat zich volledig naar het lichaam vormt.

  De We-Vibe voelt glad en zacht aan en heeft een flexibele U-vorm. Het is de bedoeling dat je de ene kant vaginaal inbrengt, en de andere kant op de clitoris laat rusten. Deze kant van het product is licht gebogen en volgt de contouren van het vrouwelijk lichaam, waardoor je de We-Vibe zachtjes drukkend op de clitoris voelt. De zijde die ingebracht dient te worden is minder breed en iets dikker. Hierdoor is G-spot stimulatie verzekerd, máár zorgt het ontwerp er ook voor dat de We-Vibe 4 op zijn plek blijft zitten. Dit is comfortabel voor beide partners.

  Door deze nieuwe vormgeving is de  We-Vibe 4  ook uitermate geschikt is voor solo gebruik. Doordat hij goed blijft zitten, kun je hem in houden terwijl je dagelijkse bezigheden doet. Lekker Spannend!!! De We-Vibe 4 is er stil genoeg voor! En met de afstandsbediening kun je de vibraties regelen. Ervaar de Sensatie en bestel de We-vibe 4 vandaag nog bij Happy Vibrations

  we vibe 4

   

  De We-Vibe 4 heeft maar liefst 6 trilvariaties, waaronder pulserend, plagend en oplopend. En iedere trilvariatie heeft 10 trilsterktes. Hierdoor kun je de We-Vibe helemaal aanpassen naar je eigen behoeftes. Nieuw is de ‘Echo’ trilvariatie. Deze wisselt de stimulatie van de G-spot en de clitoris af, waardoor je de trillingen eerst binnen in voelt, en daarna buiten op het lichaam.

  wevibe4pulse

  We-vibe is ontwikkeld in samenwerking met consumenten, seksuologen en artsen om ervoor te zorgen dat aan alle consumenten behoeften zou worden voldaan op de meest effectieve wijze mogelijk. Het product is gemaakt van 100% siliconen, waardoor het duurzaam is, mooi om te zien, maar ook 100% veilig voor het lichaam en makkelijk in onderhoud. Het is door dit materiaal dat de We-Vibe ook nog eens volledig waterproof is, wat betekent dat je hem in bad kunt dragen of mee kunt nemen onder de douche. Ondanks zijn intense vibraties is de motor echter wel fluisterstil. Dus geen afleidende tril-geluiden of bang zijn dat de buren het zullen horen. De We-Vibe4 is oplaadbaar, dus ook geen gedoe met batterijen!

   

  We-Vibe 4 wordt geleverd inclusief een mooi en discrete opberg-casette en usb-oplader. Het product is verkrijgbaar in de kleuren roze en paars en heeft 1 jaar fabrieksgarantie.