• Ruilen / Retourneren

   

  Voorwaarden voor ruilen en retourneren

  Ben je niet tevreden met je aankoop? Bij Happyvibrations.nl kun je een artikel binnen 14 dagen,  welke ingaat op de eerstvolgende dag na aflevering van het product, ruilen of retourneren.

  Het is wel van belang dat het product compleet, onbeschadigd en in de onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd.

  Uitsluiting herroepingsrecht:

  Conform artikel 7 lid 3 van de Algemene voorwaarden gelden vanwege hygiënische voorschriften als uitzondering op het retourrecht: kousen, slips, strings, sexspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact), tepelpompjes en tepelversiering mogen alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is geopend.

  Procedure ruilen/retourneren

  Wanneer je een product wilt ruilen of je geld terug wilt, dien je dit vooraf kenbaar te maken via klantenservice@happyvibrations.nl U krijgt dan een retourformulier.  U dient dan binnen 14 dagen de producten met het ingevulde retourformulier terug te sturen naar Happy Vibrations

  Wij verzoeken je om bij de retourzending het retourformulier bij te voegen en aan te kruizen welke artikelen je hebt teruggestuurd.

  Let op: lees voor je iets terugstuurt goed bovenstaande uitsluiting herroepingsrecht. Wanneer wij retourzendingen ontvangen die uitgesloten zijn van het herroepingsrecht, kunnen wij deze niet vergoeden. Tevens zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht, wanneer je deze artikelen weer terug wilt ontvangen.
  Mocht je vragen hebben over de retourprocedure en uitsluiting herroepingsrecht, stuur dan een berichtje naar onze klantenservice@happyvibrations.nl . Nadat de artikelen retour zijn ontvangen en door ons gecontroleerd, wordt in geval van retourneren het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen na de ontvangstdatum van de retourzending op jouw rekening gestort. Indien het een ruiling betreft, dan wordt het vervangende product binnen 1 a 2 werkdagen naar je toegestuurd. De kosten voor het retour zenden van het pakket naar Happy Vibrations, zijn voor uw eigen rekening.