• Vibrator kiezen

  Vibrator Kiezen :

  Hoe vind ik mijn eigen persoonlijke “kleine vriend”?

  Bij het kopen van een vibrator, is het belangrijk om een aantal belangrijke criteria te overwegen. De functies en mogelijkheden van het apparaat alsmede de voorkeuren en wensen van de vrouw of de man om het te vervullen. Er zijn heel veel vibrators verkrijgbaar, in allerlei verschillende modellen, kleuren en materialen. Voorzien van verschillende technieken en mogelijkheden.

  Beginner?

  Voor beginners is een kleine, slanke staaf of pin vibrator het meest geschikt. U kunt deze uitproberen op elk moment, elke (geheime) locatie in alle rust. Voor zowel het vaginale als clitorale. Bij het introduceren van een vibrator in de vagina, is comfortabel voor beginners, als de vibrator in eerste instantie niet zo dik is. Het oppervlak moet glad zijn. En indien gewenst kan de vibrator eerst opgewarmd worden tussen uw handen. Een glijmiddel kan aangenaam zijn. Het beste kunt u beginnen met zachte stimulatie op het laagste niveau trilling rondom de lippen en rond de vaginale opening. Dan verwend u zachtjes uw de clitoris. De gemiddelde penis in erectie van een Europese man is ongeveer 15 cm lang. Deze lengte is voldoende voor een “beginners vibrator”.

  Welke vibratie sterkte

  Een lage frequentie trillingen, wordt diep gevoeld in de buik, de weg naar een orgasme duurt langer. Snelle, hoogfrequente trillingen leiden tot een sneller orgasme, maar de opwindingsfase en de climax, voelen minder intens.

  Materiaal

  Het is natuurlijk belangrijk dat het materiaal goed voelt. Dat het snel lichaamswarmte aantrekt en niet schadelijk is voor de gezondheid.

  Siliconen: Dit materiaal is van natuurlijke oorsprong, niet giftig, hypoallergeen, niet-allergeen, gemakkelijk schoon te maken, reukloos en smaakloos. Het oppervlak voelt fluweelzacht op de blote huid, Trekt snel lichaamswarmte aan en is bijzonder gemakkelijk in te brengen in de vagina.

   Welke soorten Vibrators zijn er:

   

  Vibrator voor stimulatie van de clitoris

  Veel vrouwen vinden stimulatie van de clitoris, of het gebied er omheen, prettig en prikkelend. Bijna alle vibrators zijn uitgerust voor deze ‘externe’ stimulatie. Echter, de één beter dan de andere. Als u een vibrator wilt voor externe stimulatie, dan adviseren wij u te kiezen voor een kleine, ergonomisch speciaal daarvoor een ontwikkelde vibrator. Goede uitwendige vibrators zijn onder andere: Lelo Siri , Lelo – Lily, Lelo – Alia.

  Vibrator voor vaginale stimulatie

  Een goede keuze is de Lelo – Elise 2, groot en krachtig of de Iris deep rose. Maar ook de iets kleinere Lelo – Mona 2 (ook voor g-spot stimulatie) zal u verrassen. De staaf vibrators zijn niet alleen te gebruiken voor vaginale stimulatie, ze zijn ook zeer geschikt voor uitwendige stimulatie.

  Gelijktijdige vaginale en clitorale stimulatie

  Indien u het fijn vindt om gelijktijdig vaginaal en clitoraal gestimuleerd te worden, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Swan the whooper , of de Lelo Soraya vibrator. Het zijn goed gevormde staafvibrators met een extra stimulator voor de clitoris.

  Vibrator voor stellen

  De We-vibe 4  en de Lelo – Ida, dit zijn de allernieuwste vibrators voor stellen. Inmiddels hebben ze vele prijzen in de wacht gesleept en worden door deskundigen over de hele wereld geprezen. En niet voor niets. Deze innovatieve, vriendelijk ogende speeltjes kunnen voor ongekend sensuele ervaringen zorgen. Deze kleine vibrator maakt het mogelijk om penetratie, die maar bij heel weinig vrouwen tot een orgasme leidt, te combineren met stimulatie van de clitoris.

  G-plek vibrator

  Over het bestaan van de G-spot zijn niet alle geleerden het eens. Toch blijkt uit de ervaringen dat veel vrouwen extra genot ondervinden door stimulatie van dit mysterieuze plekje in de vagina. De G-spot is een geribbeld, sponsachtig plekje dat zich bevindt op ongeveer 5 cm in de vagina aan de kant van de buik. De vibrators die speciaal gemaakt zijn om de G-plek te stimuleren zijn aan de bovenkant gebogen, zodat ze daar goed bij te kunnen. Een populaire g-spot vibrator is de Lelo-Gigi en de Lelo – Mona 2 zijn goed te gebruiken voor de stimulering van de g-spot.

  Muziekvibrator

  Dit zijn vibrators die je kunt aansluiten op de Ipod/Iphone of andere MP3-spelers. De vibraties volgen dan het ritme van de muziek. Populair is de OhMiBod muziekvibrator.

  Vingervibrator

  Dit zijn kleine vibrators die je om je vinger doet. Vingervibrators zijn klein en  heel gemakkelijk te gebruiken, ook bij het samen vrijen. Het is een prima vibrator om mee te starten.

  Eivormige vibrator (met afstandsdiening)

  De vibrators in de vorm van een ei, werken altijd met afstandsbediening. U schuift het eitje in uw vagina en zet dan de trilling aan. Naar eigen gevoel harder of zachter laten trillen. Het is heel spannend als uw geliefde de afstandsbediening bedient! Een aanrader is de Lelo – Lyla 2.

  Dildo

  De dildo is een vibrator die niet vibreert, trilt of beweegt. De dildo wordt gebruikt voor penetratie en is daarom altijd aan de grotere kant. Populair zijn glazen dildo’s. Deze zijn eenvoudig warm en koud te maken en dat zorgt voor bijzondere sensaties. Men spreekt ook wel van een Orglasme !

  Wand massager

  Wand massagers worden gebruikt voor massages. De krachtige vibraties kunnen diep doordringen in de spieren en hierdoor de spanning verlichten en spierpijn verzachten. Naast de massage functie is de wand massager ook te gebruiken als vibrator. Vooral dames (en heren) die van sterke vibraties houden zullen dubbel genieten. Goede wand massagers zijn de Lelo Smart Wand Massager en de Palm Power Jenga Massager met speciale opzetstukjes .